Oud welkom boek

WELKOM in de kikkertuin

Vertaling van het Frog Garden Info-Book zoals gemaakt door destijdse bewoners

Dit is een van de locaties van de leefgemeenschap van de familie van De grote Eik. Hier proberen we in harmonie te leven met de natuur, met onszelf en met elkaar.

NATUUR

We proberen onze ecologische impact te verminderen door onze benodigdheden zelf te produceren of voedsel te recycleren dat op het punt stond vernietigd te worden. We willen een voorbeeld zijn in deze moeilijke tijden voor moeder aarde. Er is hier de mogelijkheid & wens om workshops te organiseren over natuur en zelfvoorzienende levenswijzen. Als je enige vaardigheden / ervaring / kennis hebt in deze onderwerpen en als je het wilt delen, laat het ons dan weten. Iedereen is verantwoordelijk om voor deze prachtige planeet te zorgen.

  • Geen chemische zeep, crème, … hier in de buurt.
  • Produceer zo min mogelijk afval (koop geen plastic)
  • Zet het afval neer waar het hoort (vuilnis systeem in de keuken) & probeer het te recyclen. Als u iets op de grond vindt, neem het dan mee.
  • Geen vuur behalve in het huis.
  • Respecteer de rust van deze plek.
  • Auto’s alleen bij de ingang van het bos.
  • Probeer zo milieuvriendelijk mogelijk te kopen.

WELZIJN & GEZONDHEID

We proberen in harmonie met de natuur te leven, maar zorgen ook voor ons lichaam en onze geest. Dit houdt in dat je zo gezond mogelijk eet en een gezonde levensstijl hebt (maar soms houden we van chocolade, ijs en friet) Het gebeurt dus regelmatig dat we muziek, dans, meditaties, yago, qi gong, massage en vele andere dingen doen die goed voor ons zijn! Nogmaals, het is mogelijk om hier workshops te organiseren over alles wat ons helpt om ons gezond en gelukkig te voelen… Laat het ons weten als je vaardigheden of kennis hebt die je zou willen delen!

BELANGRIJKE WETEN VOOR DE BEZOEKERS

Je kunt ons bezoeken van 5 minuten tot enkele weken, afhankelijk van je bedoelingen en hoe we erover denken. Van langere termijn gasten verwachten we dat ze deelnemen aan de dagelijkse & lange termijn missies (* zie missies bord) Voel je alsjeblieft altijd vrij en comfortabel om te delen hoe je je voelt. Je kunt ook om een praatcirkel vragen. Deel uw licht, kleur, muziek, vaardigheden, zorg, passies, wijsheid. Dit is een magische plek waar je alle stress van de samenleving kunt loslaten en je eigen waarheid kunt voelen Een prachtige tuin van liefde waar je kunt opladen, groeien, creëren, leren, onderwijzen, verbinden, met de natuur & met anderen in respect, vrede & vrijheid. Behandel deze plek als uw huis Respecteer het als de plaats of we rust en stilte nodig hebben. Ga gewoon met de stroom mee en voel

Genieten, Liefde en licht Vincent en Isa, De bewakers van de Frog-tuin. Vrede.